Mijn naam is Iris Zendman, een vrolijke freelance grafisch ontwerper met een passie voor het creëren van visuele pareltjes.
Plezier is voor mij een essentieel ingrediënt, gecombineerd met mijn gevarieerde achtergrond aan creatieve studies en meer dan 12 jaar ervaring.

Of het nu gaat om branding voor een kindercoach of visuele content voor technische vacatures, mijn kracht ligt in mijn vermogen om me volledig in te leven in het hart van een project.

Ik vind het geweldig om de uitstraling van beginnende ondernemers vorm te geven. Mijn ontwerpen zijn tijdloos en fris, met als doel de kijker te blijven prikkelen en creaties hiermee een duurzaam karakter te geven.

Herkenbaarheid en de juiste 'tone of image' zijn mijn handelsmerk, of ik nu werk met een vleugje speelsheid of een flinke dosis pit - elke opdracht is een kans om iets opvallends te maken, van puur en subtiel tot stoer en gedurfd.


Met mijn bruisende pen schrijf ik in de zesde versnelling en denk dus graag mee over al jouw teksten. Ik werk graag met foto- en videografie, want met mooi beeld kun je weer andere dingen vertellen.
Je kunt bij mij terecht voor het realiseren van de (re)branding voor jouw onderneming, maar ook voor alle verdere on- en offline marketinguitingen. Denk aan logo’s, flyers, visitekaartjes, gelegenheidskaarten, website- of webshopdesign, bedrijfsvideo’s, social media content en nog veel meer!
Gaat bij het lezen van deze tekst jouw (ondernemende) hart sneller kloppen? Laten we dan samenwerken om jouw visie tot leven te brengen met een vleugje Iris-magie.
Heb je vragen, wil je eens sparren of gewoon nieuwsgierig? Ik heet je van harte welkom om contact op te nemen - dat is natuurlijk altijd vrijblijvend.
Bedankt voor je bezoek aan mijn portfolio!
BACK TO TOP